Sortida a Món Sant Benet

El 29 de Març de 2008 es va realitzar la sortida, oberta a tothom, a Sant Benet de Bages, recentment rehabilitat per Caixa Manresa. Ens vam aplegar 55 persones i va resultar molt interessant i agradable.
Quatre parts van constituir l'activitat:
La visita al monestir medieval de Sant Benet, que ens oferí a més de l’interès i la bellesa del monument, uns impressionants muntatges audiovisuals amb l’última tecnologia.
A continuació la visita de l’habitatge annex, que fou segona residència del pintor Ramon Casas i la seva família. Decorat en estil modernista, respira l’ambient artístic de les obres del pintor.
Després un bon dinar a un restaurant de Navarcles amb xerrameca i germanor.
I per acabar, de nou a Món Sant Benet, visita a la fundació Alícia (alimentació i ciència) dirigida per Ferran Adrià, on ens vam assabentar de les investigacions i activitats que s’hi realitzen en el camp de l’alimentació.
Aquí teniu algunes fotos, que podeu clicar per veure-les més grans.









Deixa el teu comentari:

Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.