Magnífic concert de Gospel.

Per completar la setmana de Sant Jordi 2008, dissabte vam gaudir a la parròquia de Sant Pere de Premià de Dalt, d'un formidable concert de gospel.

El grup de cantants el formaven 43 persones, procedents de la Casa Elizalde i la Sedeta de Barcelona i de Can Lleonart d'Alella, algunes d'elles de Premià de Dalt. Dirigides per la professora i també cantant Anna Ruggiero, van oferir una brillant selecció de cançons espirituals de gospel americà i africà.

Més de tres-centes persones van omplir de gom a gom l'església, que mossèn Josep Colomer va cedir acollidorament per l'ocasió.

Per agrair la seva aportació desinteressada, Dones de Dalt vam oferir a artistes i acompanyants un refrigeri a la Casa del Terçó, el que fou una alegre cloenda.





1 comentaris, deixa el teu:
Anònim ha dit...

Hola noies,

Crec que va ser un concert magnífic, ple de gom a gom i amb una organització impecable.
Tant els cantants com el públic van disfrutar molt i això vol dir ÈXIT.
Estaria be que l'any vinent tornesin. Gracias a l'Anna Rugiero i als cantants. Estaria be ser les pioneres en la organització de concerts de Gospel a Premià de Dalt.


Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.