Propostes per al juny 2008

Premià de Dalt, Festes de juny 2008:
Sant Joan, dia 23: revetlla, sopar, foguera i bar, a Sant Jaume.
Festa Major del 26 al 29: balls, sopars, correfoc, passatge insòlit, gegants, cant coral, arrossada, sardanes, concerts, focs artificials i moltes coses més. No te la perdis. Programa complert de la festa en PDF.

Xerrada: La prevenció del càncer d'úter. A càrrec de la Dra. M.Luisa Esteban, a la sala de l'Orfeó de S.Jaume. Dimecres 11 a les 20:00h. Organitza S.C.Sant Jaume i Regidoria de Salut.

16 Mostra internacional de films de dones de Barcelona 2008.Del 6 al 15 de juny. a Filmoteca de Catalunya i Espai Francesca Bonnemaison i CCCB. Selecció dels millors films documentals i de ficció, dirigits per dones, de producció recent: pel·lícules moltes d'elles no estrenades al nostre país, de creació cinematogràfica femenina i de contribució al debat sobre la situació de les dones al món actual.

Taller-visita: Les dones i la ciutat de Barcelona. Dissabte 28 de juny a les 11h Sala de Trobada (2a planta) Preu: 3€. Preus especials per a grups. La nostra història en les diferents èpoques, ens proposa itineraris, visites i passejades que podem fer plegats i que complementaran el coneixement del pas de les dones per la ciutat. Abans de sortir al carrer, hi haurà una explicació prèvia al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.


IV Festival d’Intèrprets Femenines ’Únicas’, al Palau de la Música de Barcelona. L’edició d’enguany comptarà amb artistes de la talla de Sinéad O’Connor, Mayte Martín, Marianne Faithfull i Suzanne Vega, entre d’altres. Del 2 de juny fins el 7 de juliol.

1 comentaris, deixa el teu:
Anònim ha dit...

Molt bona la conferència de la biòloga. És un tema del qual en sabem poc, i és molt important de cara al futur. No tot és com sembla-


Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.