Propostes per al juliol 2008

Cicle Dones i Flamenc (3a sessió) Las Migas. Divendres 11 de juliol a les 20:00h. ENTRADA GRATUÏTA. Aforament limitat. Centre Bonnemaison, Barcelona. Quartet de dones: Silvia Pérez Cruz, veu i percussió. Marta Robles, guitarra i cors. Isabelle Laudenbach, guitarra i cors. Lisa Bause, violí.

Exposició "Dones, els camins de la llibertat" que te lloc al Museu d'Història de Catalunya, Pl. de Pau Vila, 3 (Palau de Mar) Barcelona. Últim mes. L’exposició consta d'uns 300 objectes originals entre documents i peces diverses. Està dedicada a la lluita de les dones contra la discriminació, des de l'antiguitat fins avui, tot obligant a introduir canvis en la societat, tant internacional com a Catalunya. A més, activitats a l'entorn de l'exposició: cinema els dijous de Maig, itineraris per Barcelona els diumenges, i d'altres.

1 comentaris, deixa el teu:
Anònim ha dit...

La pel·lícula m'agradat molt,molt,molt. Però quan s'ha tallat he patit per si no es solucionava. Estic contenta de tenir-vos un altre cop en marxa.


Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.