Es presenta la Federació d'associacions i grups de dones del maresme

La Federació d’associacions i grups de dones del Maresme es presenta oficialment.

Carme Riera, presidenta de la Federació d´associacions i grups de dones del Maresme us convida a la presentació oficial de l´entitat que tindrà lloc el dia 30 de gener, dissabte, a partir de les 11 del matí al castell de can Jalpí (Arenys de Munt).
Ja fa més de tres anys que les associacions i grups de dones de la comarca venen reunint-se per bescanviar experiències, informacions i recursos. Aquest 30 de gener, en el marc del castell de can Jalpí (Arenys de Munt) faran el seu primer acte oficial com a Federació. De moment la federació agrupa a 10 entitats de dones maresmesques, tant de l’Alt com del Baix Maresme, que són exponent de la vitalitat del moviment feminista a casa nostra.
- Adelfa (Associació en Defensa de la Dona Maltractada) de Mataró
- Associació D’Ones de Cabrera de Mar
- Associació de Dones de la Vallalta (que agrupa les dones de Sant Pol, Sant Iscle i Sant Cebrià de Vallalta)
- Associació de Dones Montserrat Roig, d’Alella
- Associació DonaViva, d’Arenys de Munt
- Associació Dones per la Igualtat, d’Arenys de Mar
- Associació Dones Solidàries d’Alella
- Associació La Dona per la Dona, de Llavaneres
- Associació Viladona, de Vilassar de Mar
- Dones de Dalt, de Premià de Dalt
Aquestes són les entitats fundadores que donaran la benvinguda, a les 11 del mati a Can Jalpí als representant polítics i a la premsa de la comarca.
Els actes de presentació començaran amb les paraules de Marta Selva, presidenta de l’Institut Català de les Dones i de Carme Riera, presidenta de DonaViva i també President de la Federació d’associacions i grups de dones maresmenques. Ambdues estaran acompanyades per l’alcalde d’Arenys de Munt com a representant de la localitat amfitriona.
Hi haurà un espai de preguntes dedicat especialment als representants de la premsa i, seguidament, es farà la foto de grup de totes les Presidentes de les entitats fundadores de la Federació d’associacions i grups de dones del Maresme.
A continuació les escriptores i periodistes Dolors Renau, Carme Coromina i Gemma Lienas seran les ponents de la taula rodona La situació de la dona, avui.

3 comentaris, deixa el teu:
Esperança ha dit...

Si alguna DdD vol venir a la presentació de la Coordinadora. ens envieu un correu i us donarem el nº de compte per pagar el dinar d'aquell dia. Anirem repartides en cotxes propis. Gràcies

Anònim ha dit...

Avui ha estat un dia magnífic, la presentació de la federació ha estat un acte molt bonic i senzill, la Carmen Riera ha fet un discurs molt integrador, desprès les diferents personalitats han esta molt bé,Alcaldes de diferents poblacions de la Comarca, l'Alcalde d'Arenys, la Directora del ICD, i les ponents de la taula rodona: la Dolors Renau, Carme Colominas i Gemma Lienas.La feinada que ha portat a terme la secretària de la Federació la Núria López.
Però sobretot les dones del Maresme que amb la seva participació han omplert el castell de can Jalpí, amb alegría i emoció de viure aquest moment.
Gràcies a totes i a tots.

Esperança ha dit...

Avui ens hem de felicitar per la tasca que s'ha fet al redactar els estatuts i al presentar la Federació d'associacions i grups de dones del Maresme al públic i als medis de comunicació.El lloc on s'ha desemvolupat l'acte és preciós i el dia ens ha volgut acompanyar amb un sol esplèndit. Vull donar les gràcies a totes,
especialment a la Núria Lopez i a la Carme Riera que han sabut portar-nos a port.


Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.