Les dones i la revolució russa.


3 comentaris, deixa el teu:
Glòria ha dit...

M'agradat molt, moltíssim, ha estat amena i molt entenedora. Jo creia que en sabia poc, després de sentir-la se que no sabia res de res. Gràcies.

Anònim ha dit...

Molt interessant tot el que ha explicat la professora Anna Sellés, a fet el recorregut de la revolució desde el 1890 fins 1936.
I ens ha parlat de lluita feministe, portada a terme per la bolxevic Alexandra Kolontain.
Hem après molt.

endora ha dit...

Carai quina pinta!. Em sap molt de greu d'haver-me enterat tard, de ben segur que ha estat interessant. A Premià de Mar estem organitzant un acte (sobre el 20 de març) bastant plural on ens agradaria comptar amb vosaltres, si us està bé la idea, el tema anirà al voltant del treball, la crisi envers la dona, i passarem un documental curt de l'empoderament de la dona marroquina. Us agrairia us possesiu en contacte amb mi, és qüestió de sumar forces..., si us interessa que algú de vosaltres participi a la taula... tot és parlar-ho. Gràcies. El meu correu és tnd589094@yahoo.es.
A disposar.


Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.