Visita a l' Exposició "Dones, els camins de la llibertat"

Dissabte 17 de Maig a les 10:00h, ens trobem a l'estació de Premià de Mar, per anar a Barcelona a veure aquesta interessant exposició durant el matí.

Exposició "Dones, els camins de la llibertat" que te lloc al Museu d'Història de Catalunya, Pl. de Pau Vila, 3 (Palau de Mar) Barcelona. L’exposició consta d'uns 300 objectes originals entre documents i peces diverses. Està dedicada a la lluita de les dones contra la discriminació, des de l'antiguitat fins avui, tot obligant a introduir canvis en la societat, tant internacional com a Catalunya. A més, activitats a l'entorn de l'exposició: cinema els dijous de Maig, itineraris per Barcelona els diumenges, i d'altres.
Hi has anat? Diga'ns què t'ha semblat, posa un comentari...

Deixa el teu comentari:

Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.