Xerrada sobre Aliments Transgènics

A càrrec de Quima Messeguer.
Dimecres 4 de juny a les 20h. a la sala de l’Orfeó de Sant Jaume

Quima Messeguer és investigadora biotecnòloga del Departament de Genètica Vegetal de l'Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA) de Catalunya a Cabrils. Ha realitzat estudis pioners sobre cultius in vitro i sobre la seguretat del cultius de vegetals transgènics i la seva coexistència amb els convencionals.

Què es un transgènic?
Amb la transgènica, quines modificacions es fan, per què o per a què es fan?
Quines avantatges, inconvenients i riscos tenen?
Quines implicacions tenen tant a nivell de salut com a nivell soci-econòmic?
Quina és la legislació vigent sobre el tema?
De quins aliments es fan transgènics?
Quins podem trobar a les botigues?
Què es una biopatent?
Què son les llavors estèrils?
Què opina la OMS sobre els transgènics?

Aquestes i altres preguntes podràs fer en aquesta xerrada.


Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.