Dones de Dalt. Qui som.

El grup de dones de Premià de Dalt, va aparèixer d'una manera espontània a partir del sopar que es va fer el 8 de març de 2006 per celebrar per primera vegada a Premià de Dalt el Dia de la Dona Treballadora.

Vàrem copsar l'entusiasme i les ganes que les dones teníem de trobar-nos, fer activitats i aprofundir sobre la situació de la dona en la societat actual, encara tan lluny de la igualtat en drets.

Ens vam proposar com objectius dinamitzar la vida social i cultural de les dones de Premià de Dalt, millorar la vida quotidiana del poble en el que afecta especialment a les dones, i solidaritzar-nos amb les reivindicacions generals de la dona en la societat actual.

Així, promovem activitats de tot tipus, lúdiques i culturals, xerrades, sortides, passejades, conferències i d'altres, per les dones o obertes a tothom. Programem una d'aquestes activitats pel primer dimecres de cada mes, a la sala de l'Orfeó de Sant Jaume o una sortida. Ens reunim el tercer dimecres del mes per fer tertúlia, parlar de les activitats i del que ens interessi, a les 9.30 del vespre a la sala la Olivera de Sant Jaume.

També volem incidir en el nostre entorn immediat, en especial el transport públic i la sanitat. El transport ha d’augmentar la freqüència a 30 minuts i n’hi ha d’haver també el cap de setmana. Quant a la sanitat, creiem necessari pel poble un servei d'atenció a la dona i un centre de dia.

Rebutgem totalment la violència de gènere i la desigualtat laboral, volem una educació en la igualtat i la llibertat, volen el dret a decidir sobre el nostre cos i ens solidaritzem amb les dones discriminades arreu del mon.

Actualment, Dones de Dalt funcionem com una secció de la Societat Cultural Sant Jaume. No tenim filiació política ni religiosa, i estem obertes a totes les premianenques que vulguin participar. Les decisions les prenem en assemblea per vot individual i ens autofinancem les activitats.

Us hi esperem perquè, com diu el nostre lema, "Com més dones coneixem més ens coneixem a nosaltres mateixes".

DONA, ÉS A TU A QUI ESTIMEM I ÉS PER TU QUE LLUITEM.


6 comentaris, deixa el teu:
jacint ha dit...

M'agrada la manera de fer i dir, jo soc un estrany que us he vist la plana, i m'agrada la manera.

Jacint

Anònim ha dit...

However, it has become a primary procedure for many patients in my practice.
incredibly popular for use in cosmetic breast augmentation surgery.
Check out the shape, proportion, and feel along with your contour
and profile in the mirror.

Look into my web blog: breast augmentation boca raton

yanmaneee ha dit...

moncler outlet
goyard
goyard handbags
supreme outlet
golden goose
yeezy
moncler
moncler jackets
goyard handbags
golden goose sneakers

yanmaneee ha dit...

golden goose outlet
jordan 13
yeezy
curry 7
longchamp
pandora
bape hoodie
golden goose
kyrie 7
supreme clothing

sosa ha dit...

moved here 7a replica bags wholesale browse around this website buy replica bags online weblink 7a replica bags wholesale

Unknown ha dit...

q8b85n0p50 m9t41j8m62 u5z88z4s08 n3n33e1x55 l9v25o6n48 g7y36l5n16


Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.