Per què aquest bloc

Internet ha evolucionat molt en els últims anys, fins a posar a l'abast de quasi tothom eines que fins fa poc eren utòpiques. De totes elles, un bloc (blog en anglès, de web-log), tot i que no utilitza totes les possibilitats d'internet, si que s'adapta molt al que podem i necessitem fer. Això ens permet aprofitar internet d'una manera senzilla i dedicant-hi pocs recursos.

Fins ara el telèfon i els cartells enganxats arreu del poble eren les úniques vies de propagació i coordinació entre nosaltres. El boca-orella i els cartells continuaran, perquè som conscients que internet no arriba encara a tothom, i molt sovint no arriba precisament a qui més ens interessaria arribar.

Però aquesta pàgina permet que qualsevol dona que tingui accés a internet pugui saber què estem fent, quines activitats preparem, i llegir tot el contingut sense anar buscant per les parets del barri.

Encara més important és que aquesta eina permetrà que qualsevol dona pugui connectar amb el grup per consultes o suggeriments i pugui fins i tot aportar contingut a la pàgina, informació, opinió, etc.

També ens facilitarà poder connectar amb altres grups de dones de pobles del voltant, o llunyans però coincidents en interessos i objectius, o amb les xarxes, coordinadores o associacions de grups de dones.

I tot això es pot fer des de qualsevol lloc on les interessades estiguin, ja que tot està a internet, no està lligat a un ordinador concret. I també permet que diverses persones gestionin el contingut, sense haver de dependre d’una persona administradora amb grans coneixements d’informàtica.

Doncs com que és senzill i interessant, per això ho hem volgut aprofitar. L'hem posat en marxa coincidint amb el 8 de Març de 2008, dia de la Dona i segon aniversari de Dones de Dalt.

I us cridem a totes a participar per aconseguir que el contingut sigui interessant, útil i vagi millorant dia a dia.

Deixa el teu comentari:

Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.