Darreres activitats

Xerrada sobre el conflicte de Palestina. Què queda després de la massacre? Xerrada amb Jordi Merino.Dimecres 18 de març a les 8 del vespre, a la sala de l'Orfeó de Sant Jaume.

Actes del 8 de març, Dia de la Dona Treballadora:
Concert Trío Musical Mediterráneo
Amb les concertistes i professores de guitarra Maria Umbert i Nuria Cervantes i el teclista i jazzman Ricardo Correa.A les 12:30 a la sala de l'Orfeó de Sant Jaume.Gratuït i obert a tothom.
Dinar de dones:
Llegirem el manifest, dinarem totes plegades i farem sobretaula amb poemes, cançons o el que ens vingui de gust.A les dues del migdia al restaurant El Sindicat.Preu 24 euros. Tiquets a la merceria.
25 de febrer. Xerrada sobre dietètica a la Sala de l'orfeó de S. Jaume. A càrrec de la dietista Carme Coll.


Dia 11 de febrer: Sortida al teatre a BCN: SPAMALOT . Sortida a les 7 del vespre en autocar.


4 de febrer. a la sala de l'Orfeó a les 20 h. Xerrada amb Adela Trenado,treballadora social, sobre: INFÀNCIA EN RISC. "Víctimas invisibles" Que entenem per abusos sexuals.


Dia 1 de febrer, caminada al Cau del Cargol. Sortida del pati de Sant Jaume.


Diumenge 14 de desembre participem a la festa solidària per recollir diners per a la marató de TV3. Portem coques per vendre. Matí al pati de Sant Jaume.

Dia 13 de desembre sopar de Nadal 2008. 15 euros. A la sala de l'olivera de Sant Jaume.

Dies 10 i 11 de desembre tallers de cuina, 2 euros/dia. Les cuineres Erlinda, Esperança, Lali, Lluïsa i Carme ens ensenyaran les seves receptes. A les 8 del vespre, a la sala de l'Orfeó de Sant Jaume.

El 3 de desembre, a les 8 del vespre, a la sala de l'Orfeó ens ensenyaran a fer centres florals i decoració nadalenca.

Ens aplegarem per recordar la gravetat de les agressions contra les dones i les nenes. Llegirem el manifest en rebuig de la violència contra les dones i farem un acte d'homenatge a les víctimes. 25 de novembre a les 8 del vespre a la plaça de l'Ajuntament.
 
Del 7 al 16 de novembre a l'espai del torreó de Sant Jaume farem una exposició de fotos i "estris" de nuvis casats a Premià de Dalt (a qualsevol de les esglésies o a l'Ajuntament).

El 29 de novembre les dones anirem a l'exposició Cau del Cargol, a Vilassar de Dalt. Sortirem de Sant Jaume a les 9, anirem a peu i caldrà portar l'esmorzar.

1 d'octubre: la nostra companya i poetessa Montse Assens ens presenta el seu llibre.


Dimecres 8 d'octubre: ruta modernista per Reus, sortida a les 8 del matí per tot el dia, oberta a tothom. 40eur.

17 de setembre: Assemblea general 2008 de Dones de Dalt. El mes de setembre.

14 de setembre: Festa solidària amb el 3er. mon. Portem coques per vendre i recollir diners pel tercer món.


El 3 de setembre a les 8 del vespre al teatre de Sant Jaume ens tornem a trobar per prendre el te....cultural...

27 de Juny ales 22h. Sopar de Dones de Dalt de festa major 2008.

Audició d'un assaig del quartet femení de guitarristes clàssiques CameraXXI. Dissabte 21 a les 21:00 h a Sant Jaume, sala de l'Orfeo. Obert a tothom.
Xerrada sobre Aliments Transgènics, a càrrec de Quima Messeguer, biotecnòloga de l'IRTA. Dimecres 4 de Juny a les 20h a la sala de l’Orfeó de Sant Jaume

Visita a l'exposició "Dones, els camins de la llibertat" Museu d'Història de Catalunya, dissabte 17 de Maig a les 10:00h, ens trobem a l'estació de Premià de Mar, per anar a Barcelona a veure aquesta interessant exposició durant el matí.

CONFERÈNCIA: Factors de Transferència i Sistema Immunitari. Dimecres 7 de maig a les 20h a la sala de l’Orfeó de Sant Jaume. Els conferenciants, Olga Monferrer i Carles Buscarons, diplomats en Naturoteràpia, expliquen què son els Factors de Transferència i els productes que els incorporen per potenciar el sistema immunitari.


26 d'abril 2008, concert de gospel obert a tothom. Grup de cantants dirigit per la professora Anna Ruggiero. A la parròquia de Sant Pere de Premià de Dalt a les 8.30 del vespre

23 d'abril, Sant Jordi. Al pati de Sant Jaume, durant tot el dia, oferim llibres, coques casolanes i roses.

Sortida el 2 abril de juan jorge a les 18:45h. Sortida de les dones a veure el musical MAMMA MIA (venda d'entrades a Can Cortada preu 45€) contacte 937523292-937515011.

Sortida de dia complet, oberta a tothom. 29 març, sortida de Sant Jaume, al matí. Visita al Monastir de Sant Benet amb autocar. Preu: 44 € (inclou autocar, entrades i dinar). Obert a tothom.

Activitats del dia de la dona. 8 març 2008 - Sala de l'Orfeó de Sant Jaume a les 20h. Video documental LO QUE VALE UN MINUTO, sobre el que es paga pel minut de treball de dones a diferents llocs del món. Després, xerrada col.loqui. A continuació sopar.

Sortida de Grup de Dones 23 febrer del pati de Sant Jaume a les 9h
Passejada per Premià de Dalt visita a la Fundació Duran Vall-Llosera

Exposició Centenari Mercé Rodoreda 11 gener A la sala de l'Orfeó de Sant Jaume a les 20h Centenari Mercé Rodoreda inauguració i xerrada a càrrec de Marta Pessarrodona. Obert a tothom.

Excursió de tot el dia 26 gener estació de Premià de Dalt a les 9h Anem en tren a visitar el Cau Ferrat de Sitges

Monogràfic "L'ART DE PARA TAULA" per Montse Morera, tècnic en protocol, 12 desembre a la sala de l'Orfeó Sant Jaume a les 20h. Protocol a casa

Sopar 14 desembre A Can Martí a les 21h
Sopar de Nadal a Can Martí (venda de tiquets a Can Cortada preu 27 €) Entre totesfarem una panera que sortejarem en el sopar,lloc a la secretaria de Sant Jaume ddimarts i dimecres de 6 a 9 del vespre

Xerrada 7 novembre A la sala de l'Orfeó de Sant Jaume a les 20h LA LLEI DE DEPENCÈNCIA a càrrec d'un representant de E.C.O.M

Tertúlia 13 novembre A la sala de l'Olivera de Sant Jaume a les 21:30h Tertúlia de dones

Anem al Teatre 14 novembre davant del forn a les 20h EL LLIBERTÍ ,sortida de l'autocar davant del forn

Trobada 25 novembre Davant de l'Ajuntament a les 20h davant de l'Ajuntament per denunciar la violència de gènere.

Deixa el teu comentari:

Col·laboracions

Apartat reservat per la teva opinió, aportació, comentari, etc. Escriu-nos un email o fes servir l'espai a sota de la pàgina.


Properes activitats

Recorda: cada tercer dimecres de mes si no hi ha una activitat, a les 21:30 a Sant Jaume, tertúlia de dones, per parlar de les properes activitats i de tot allò que ens interessa. I... les qui vulguin també a sopar.